Een goede school kiezen

Binnenkort is het zover, uw kind gaat naar de basisschool! Een school kiezen is leuk, maar ook spannend. Hoe kiest u een goede plek voor uw kind en waar zitten de verschillen? Een kijkje nemen in de school en zien, horen en voelen hoe er gewerkt, gespeeld en geleerd wordt is een goede start.

Ambitieus en kleinschalig

De R. de Jagerschool is een ambitieuze, kleinschalige en gezellige wijkschool. Ouders en kinderen ervaren op onze school rust, duidelijkheid en plezier. Op het gebied van onderwijs blijven we in beweging. We spelen in op nieuwe ontwikkelingen, zoals het gebruik van chromebooks in onze lessen en bieden kwalitatief goed onderwijs. De inspectie kwalificeert ons als ‘goed’.

Aandacht voor elk kind!

Onze school staat bekend als een school waar veel aandacht voor kinderen is. De leerkrachten hebben hart en oog voor kinderen en gaan voor optimale ontwikkelkansen van elk kind. Om dit te doen betrekken we de kinderen en u als ouder bij hun ontwikkeling. Ook de inspectie kwalificeerde ons als 'goed' op dit gebied. ‘Aandacht voor elk kind!’ is een slogan die helemaal bij ons past. 

Nieuwsgierig naar onze school? We nodigen we u van harte uit om voor een kennismakingsgesprek. We vertellen u graag hoe wij leren, werken en spelen. U kunt alle vragen stellen die u wilt en natuurlijk een kijkje nemen in de school en in de klassen.